top of page

Redactie

 

Bent u op zoek naar een vlotte pen voor het schrijven van artikels, jaarverslagen, brochures of internetcontent? Dan kunt u altijd een beroep doen op The Whole of The Moon Productions.

De voorkeur gaat naar opdrachten met een journalistieke insteek, gebaseerd op research en interviews.

We hebben ook een jarenlange ervaring in het vertalen van artikels uit het Frans en het Engels. Voor onder meer de krant De Tijd werken we als 'text doctor': we vertalen niet alleen artikels, maar herwerken ze ook en geven ze toegevoegde waarde. Dit alles met respect voor strikte deadlines.

Mediatrainingen

De mediatrainingen van The Whole of The Moon Productions zijn altijd op maat van de klant: van een eerste kennismaking met de media tot doorgedreven crisiscommunicatie. Ze worden gegeven in het Nederlands, het Engels en het Frans. Onze trainingen onderscheiden zich door hun no-nonsenseaanpak en hun realisme. Ze vertrekken steeds vanuit concrete en realistische cases, op maat van de trainee.

De trainingen worden gegeven door journalisten met een decennialange ervaring in de geschreven en de audiovisuele journalistiek. Zij worden bijgestaan door professionele cameraploegen.

Presentaties en debatten

 

Een 'kick off'-meeting voor het hele bedrijf of een panelgesprek voor enkele specialisten? The Whole of The Moon Productions staat tot uw dienst. Onze voorkeur gaat naar presentaties of moderaties die een inhoudelijke - journalistieke -  toegevoegde waarde hebben.  

bottom of page