top of page

In de zomeraanbieding 2024 van Clavis Uitgeverij verschijnt 'De laatste Vikingkrijger'. Het is een vervolg op 'Vikingbloed' en je komt erin te weten wat er met Hedelin en Einarr gebeurde, drie jaar nadat ze vanuit de Maasvallei naar het Noorden zijn vertrokken. Ook nu weer is het een verhaal vol verrassende wendingen, met ook enkele nieuwe, sterke personages. Meet Hildr. En ja, we keren terug naar het Frankenrijk, want die verborgen zilverschat van Asmundr Sigvidsson blijft de gemoederen beroeren. Maar niets is wat het lijkt....

Vanaf het voorjaar zal ook 'Vikingbloed' weer beschikbaar zijn. Het boek is intussen aan zijn vierde druk toe. 
 

'Alleen meisjes kunnen vliegen' is geselecteerd voor de Leesjury 2023-2024. Meer nieuws in het voorjaar van 2024. (Nog heel even wachten, dus...)

In augustus verscheen mijn nieuwe young adultroman, 'Een brandend hart'. Een verhaal dat zich helemaal in New England afspeelt, in de Verenigde Staten. Een spannend verhaal waarin heden en verleden heel nauw met elkaar verweven zijn.

Ik heb enkele maanden geleden 'Alleen meisjes kunnen vliegen' ingelezen in opdracht van Luisterpuntbibliotheek, voor lezers met een leesbeperking. Meer info op www.luisterpuntbibliotheek.be.

Blogger en basismeester Bertus Meijer heeft op zijn facebookpagina Onderwijsenzo het eerste hoofdstuk van 'Volle maen' voorgelezen. Hier kun je het beluisteren: 

https://open.spotify.com/episode/7IQROLvNuJxGXMXFI9YQPf 

De laatste Vikingkrijger.jpg
Een brandend hart.jpg
bottom of page